İnşaat Mühendisliği Topluluğumuzdan Büyük Başarı

İnşaat Mühendisliği Topluluğumuzdan büyük başarı

Amerika’da “Concrete Canoe Competition” olarak American Society of Civil Engineers (ASCE) tarafından yapılan ve Türkiye ayağını İstanbul Teknik Üniversitesinin üstlendiği bu yıl 9.su düzenlenen “Beton Kano Yarışmasında” üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil eden Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Topluluğu Beton Kano Takımı 18 takım arasından Türkiye 1.liği başarısı elde etmiş ve bizleri gururlandırmıştır.

Üniversitemiz adına, beton kano yarışmasında ilk ödülü kazanan ekibimizin bu başarısı, üniversitemizin güçlü altyapısı, akademik gücü ve öğrencilerimizin büyük bir azmi ile elde edilmiştir. Disiplinler arası tecrübeye sahip beton kano ekibi; İrfan Şehrullah Öztürk (Danışman-İnşaat Mühendisliği Araştırma Görevlisi), Bilal Dumlu (İnşaat Mühendisliği), Ahmet Miraç Örücü (İnşaat Mühendisliği), Hüseyin Eryılmaz (İnşaat Mühendisliği), Furkan Yıldırım (İnşaat Mühendisliği), Burcu Yavuzyiğit (İnşaat Mühendisliği), Pelin Keskin (İnşaat Mühendisliği), Deniz Çolak (İnşaat Mühendisliği), Fatih Tür (Metalurji ve Malzeme Mühendisliği), Bora Yılmaz Mataracı (Makine Mühendisliği), Yiğit Malçok (Bilişim Sistemleri Mühendisliği) ve birçok gönüllü çalışma arkadaşından oluşmaktadır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.