Bitirme Çalışması Danışman Tercihi

BİTİRME ÇALIŞMASI DANIŞMAN TERCİHİ

2021-2022 Akademik Yılı "INM 498 Bitirme Çalışması" Dersi Danışman Seçim Anketi
2021-2022 eğitim öğretim yılı Bahar yarıyılında “INM 498 Bitirme Çalışması” dersini seçecek öğrencilerimizin dağılımları aşağıdaki hususlara göre öğretim üyesi/öğretim elemanlarına dağıtılacaktır. Son gün 09.02.2022 Çarşamba saat 17.00 dir.
1. Öğrencilerimizin genel ağırlıklı not ortalamaları esas alınmak şartıyla öğrenci tercihleri (Öğrenci tercihleri oluşturulacak sanal dokümanda toplandıktan sonra gerekli kontroller yapılarak öğretim üyesi/öğretim elemanlarına dağıtımı gerçekleştirilecektir),
2. İlgi alanı tercihi yapmış öğrencilerimize tercih ettikleri ilgi alanlarından tez çalışması yapabilmeleri için öncelik sağlanacaktır.

ÖNEMLI NOT: Yanlış beyanda bulunan öğrencilerin ders danışmanları atanmayacaktır.
Danışman Tercih Formu: